Over ons

Van Sleen Pakketdienst, gewoon voordelig een pakket versturen.

Wereldwijd vanuit midden Twente.

We zijn een pakketdienst die speciaal voor midden Twente aantrekkelijk is. We kunnen vanuit Hengelo Twente (zie afhaal gebied) uw pakket versturen naar bestemmingen wereldwijd, naar bedrijf of consument. De pakketten worden GRATIS  bij u afgehaald en via ons uitgebreide bezorg-netwerk afgeleverd. Voor het versturen van een pakket  naar een het buitenland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk naar meer dan 200 landen in de wereld. Hiervoor werken wij samen met  ’s werelds grootste en meest betrouwbare logistieke partners, zoals DHL, UPS, DPD, GLS en Postnl.

Voor wie?

Hoofdzakelijk voor bedrijven ( B2B en B2C ) die regelmatig pakketten versturen vanuit ons afhaal gebied. Onze klantenkring bestaat uit een breed scala van bedrijven. Van webwinkels tot groothandels, importeurs of industrie, hightech en medische apparatuur. Ons afhaal gebied is midden Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Wierden en Borne). Zie hiervoor: “Afhaal Gebied“. Voor eenmalig een zending versturen en particulieren hebben wij niet de juiste mogelijkheden.

Scherpe tarieven.

De scherpste tarieven, want door onze grote inkoopkracht kunnen wij de bezorging wereldwijd voordelig inkopen. Wij hebben minimale overhead-kosten. Geen dure kantoorpanden, door cloud-working kunnen alle werkzaamheden zoals klanten-service, planning en overige kantoorwerkzaamheden vanuit elk pand met een internet aansluiting uitgevoerd worden. Geen grote overslag-depots, door ons slimme boekingssysteem worden de pakketstromen gestuurd en gemonitord en is het mogelijk rechtstreeks van de depots van onze logistieke partners gebruik te maken. Kortom hierdoor hebben we een enorme kosten besparing waar u als pakket verzender van kunt profiteren.

Online boekingssysteem.

U kunt via uw eigen klant-account in ons pakket boekingssysteem zelf alles regelen. Online uw pakket boeking doen en adreslabels aanmaken voor op de pakketten. De verstuurde pakketten kunnen worden nagezocht in de geschiedenis  van het boekingssysteem en zijn vandaar uit te traceren. Erg handig trouwens is de koppeling van uw webwinkel met het verzendsysteem en de email notificaties die u automatisch door het systeem kunt laten versturen aan de ontvangers met traceer-code. Kortom, het online boekingssysteem is een onmisbaar hulpmiddel als het om webshop logistiek gaat.

Koppeling met uw webshop.

Een pakket versturen vanuit uw webshop.  U kunt uw webwinkel eenvoudig koppelen met ons pakketboekingssysteem door gebruik te maken van de gratis API-koppeling. U professionaliseert uw webwinkel met deze koppeling tot een volledig webwinkel-verzendsysteem. Dat betekend veel gemak door vanuit uw webwinkel direct labels te printen en automatisch Track en Trace email berichten versturen aan uw klanten. Vanuit uw webwinkel kunt u alle verzonden orders nazoeken en traceren.

Geen contracten of kosten aanmelden.

Wij hoeven en willen onze klanten niet te binden met een contract. Wij zijn van mening dat we klanten moeten binden met goede service en kwaliteit. Dat betekent geen boete bij het niet halen van de aantallen en geen risico op boetes bij vroegtijdig opzeggen van het contract. Wij hebben het vertrouwen u een goede dienst te kunnen leveren en dat u als klant daar tevreden mee zult zijn. Maar, bent u toch niet tevreden, dan kun u gewoon zonder problemen van transporteur veranderen. Wij rekenen ook geen inschrijf-, aanmeld- of set-up kosten en dergelijke. Wij zetten gratis een account voor u op en het gebruik van het pakketboekinssysteem en de webwinkel-koppeling zijn volledig gratis. U heeft ook geen aanvullen de abonnementen of contracten bij andere pakket verzenders nodig om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Het boekinssysteem is volledig “self supported”.

 

Uw voordeel:

  • Eenvoud en gemak door een slim online boekingssysteem,
  • Besparing op uw verzendkosten,  (klik hier voor de tarieven)
  • Geen contract, gewoon vrijblijvend pakketten versturen,
  • Gratis afhaling pakketten (U hoeft niet meer de deur uit of in de rij staan bij het postkantoor),
  • Wereldwijde bezorging,
  • Eén overzichtelijke verzamel factuur per e-mail (geen losse bonnetjes meer),
  • Betrouwbaarheid (track&trace, e-mail notificatie en snelle accurate bezorging),
  • Persoonlijk contact (direct contact met uw eigen regionale koerier).

Van Sleen Pakketdienst, gewoon voordelig en eenvoudig een pakket versturen binnen Nederland of naar het buitenland.

Bent u geïnteresseerd?  Neem dan contact met ons op of vraag snel een account aan en verstuur vandaag al uw eerste pakket.